16/06/2023 Veterkampioen LA1

21/11/2023 LA1/LA2 Grootoudersfeest

Wat was het weer een prachtig feest voor de grootouders. Dinsdag 21 november werden alle grootouders op de koffie gevraagd. Onze leerlingen van het eerste en tweede leerjaar trakteerden hen op een gezellig en geslaagd feest.

Meer foto's

04/09/23 Nieuw spelmateriaal op onze speelplaats

Na een korte uitleg en rondleiding op onze speelplaats konden de leerlingen gebruik maken van het nieuwe spelmateriaal. Doorheen het schooljaar breiden we vast en zeker nog uit maar dat het nu al een schot in de roos is, kan je aflezen van de vele blije gezichten ... .

Meer foto's

30/06/23 Afscheid L6

Net vóór onze zesdeklassers op meerdaagse naar Massembre vertrokken, werden ze uitgebreid gevierd in ons auditorium. Alle leerlingen gaven nog eens het beste van zichzelf en sloten hun lagere schooltijd samen met hun ouders, vrienden, leerkrachten en familie af. Herbeleef hier nog eens het prachtig afscheidsfeest.

Meer foto's

23/06/2023 - Afscheid 3K

Nadat onze derde kleuterklas een nachtje op school hadden doorgebracht volgde er enkele dagen later alweer een echte belevenis. Ouders en familie zagen op vrijdag 23 juni hun kleuter afzwaaien in het auditorium. Nu zijn ze echt wel klaar voor het eerste leerjaar … ! Proficiat iedereen!

Meer foto's

13/05/2023 Feest in de tuin!

Tijdens ons 'Feest in de Tuin' konden leerlingen genieten van talrijke workshops. De eetstandjes vielen erg in de smaak en de Deci Bells zorgden voor de nodige ambiance! Het werd een gezellige drukte ... hartelijk dank voor jullie aanwezigheid!

Meer foto's

20/04/2023 Optreden De KetnetBand

Als winnaar van de Rospotactie voor Kom Op Tegen Kanker tijdens het schooljaar 2021-2022 hadden wij recht op een LIVE optreden van de KetnetBand. De band gaf het beste van zichzelf op donderdag 20 april 2023. Omdat we dit geluk graag wilden delen vroegen we de omliggende scholen om hier bij aan te sluiten. Het werd een onvergetelijke dag!

Meer foto's

17/03/2023 Carnaval Op School

Vrijdag 17 maart, daags voor de officiële start van Carnaval Halle, trokken we met de hele lagere school en de derde kleuterklas de stad in! Bekijk hier de mooie foto's!

Meer foto's

05/12/2022 Sinterklaas op school

Bij ons kwam Sinterklaas uitzonderlijk op 5 december op bezoek. Hij en de pieten hadden immers nog heel wat werk te doen op 6 december. Sinterklaas heeft met zijn team erg veel indruk gemaakt bij zijn aankomst op onze school ... . Neem snel een kijkje ...

Meer foto's

26/11/2022 Multicultureel Feest

In onze school vond zaterdag een Multicultureel Feest plaats. Bezoekers konden er kennismaken met andere culturen en proeven van het lekkers dat verschillende landen te bieden hebben. In de school volgen meer dan dertig verschillende nationaliteiten les. Met het feest wilde de school de hele wereld samenbrengen op één locatie. De ouders van de leerlingen richtten zelf hun standjes in terwijl op de podia in de turnzaal en in de polyvalente zaal optredens plaatsvonden. Zo kon iedereen een ontdekkingstocht maken langs 22 landen. Het evenement vond niet toevallig plaats tijdens de Wereldmaand, een themamaand die in Halle de solidariteit onder de mensen in de kijker zet.

Meer foto's

22/11/2022 Grootouderfeest LA 2

Ook de leerlingen van het tweede leerjaar brachten samen met hun juffen een prachtige voorstelling voor hun grootouders.

Meer foto's

22/11/2022 Grootouderfeest LA 1

Op dinsdag 22 november straalden onze leerlingen en juffen van het eerste leerjaar tijdens hun grootouderfeest! Neem snel een kijkje ...!

Meer foto's

16/11/2022 Grootouderfeest KA

Wat een geweldig grootoudersfeest van onze kleutertjes was dat op woensdag 16 november?! Dankjewel lieve oma's en opa's voor jullie aanwezigheid! Jullie zien genieten, doet ons genieten!

Meer foto's

28/09/2022 - Dag van de sportvereniging

Alle leerlingen werden op de dag van de sportclub uitgenodigd om een sporttenue van hun club te dragen en hun favoriete sport voor te stellen aan alle leerlingen van de school ... .

Meer foto's

16/09/2022 - Officiële opening schooltuin

Op vrijdag 16 september verklaarden wij onze schooltuin officieel voor geopend ... . Tijdens de middag deden we dat met de kinderen van de lagere school en later op de avond met onze genodigden. Het project kwam immers tot stand met heel wat externe organisaties ... .

Meer foto's

02/09/2022 - Van grijs naar groen - een nieuwe speelplaats

Bekijk in dit album de metamorfose van onze speelplaats ... .

Meer foto's

01/09/2022 - Eerste schooldag

Onze leerlingen hebben er een aantal jaar moeten op wachten maar 1 september was het eindelijk zover ... een grijze saaie speelplaats maakte definitief plaats voor een uitdagende groene speelplaats. Alleen maar blije gezichten op onze eerste schooldag!

Meer foto's

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x